Referenser
Viktoria Tolstoy
"tusen tack för senast!
- jättenöjd med resultatet och bilderna på din sida är verkligen superfina!!"
   
Tea
"För mig började i princip allt med Christel - hade inte hon fått syn på mig under Stockholm Pride 2007 och bestämt sig för att jag var värd att plåta hade jag nog aldrig gått vidare till att jobba med designers i London och Paris! Nog för att det finns många fotografer där ute som är villiga att fota nya, ivriga modeller men inte f*n är det många som är i närheten av lika begåvade som Christel. Jag känner mig fortfarande en smula bortskämd som fick börja på topp."    
Karin
"Stort tack för att du förevigade vår dag på vackrast tänkbara sätt!
Min fotning till morgongåvan blev en oförglömlig dag. Det var så speciellt att leka modell och bli fotad i vackra miljöer och med ditt professionella handlag kom jag snabbt över nervositeten.
Att sedan ha dig med oss på bröllopet kändes tryggt och roligt. Du är så duktig på att locka fram spontana skratt!"
   
Ann
"Anlitade Estethia till vårt bröllop och fick fantastiska minnen från en underbar dag. Hon kan konsten att ta fram det fina och kärleken lyser igenom bilderna. Dessutom är hon en fena på att retuschera precis lagom för att höja bilderna, utan att på ett fult sätt "försköna" oss till något vi inte är. En toppentjej som fick oss kamera-ovana att slappna av. Rekommenderas varmt!"    
Shabnam & Sasan Enayatollah
"Hej Christel!!
Ville bara skriva och säga att jag älskade ditt jobb!! Jag kan inte smälta vilka vackra bilder du har tagit och jag kAN INTE SLUTA titta på bilderna om och om igen!! Det känns som att titta på en Brudkatalog....tack sååå hemskt mycket!!"
   
Rosel och Jonas Johard
"Gud va mycket bra bilder!
Svårt att välja!
Bilderna är så bra så vi ville ha allihop"
   
Katarina och Ingvar Khan
Hej Christel,
"Ännu än gång, vilka fantastiska bilder! Vi är så jätte nöjda!"
....
"Jag vill också passa på säga att du med glada humör och ditt underbart charmiga sätt gjorde att fotograferingen i sig blev en fantastikt rolig del av dagen istället för något nödvändigt (som jag hade inbillat mig, då normalt inte tycker om att bli fotograferad). Varje gång jag tittar på bilderna, tänkter jag på hur roligt det var att bli fotograferat."
...
   
Johan och Anna Jersby
"Bilderna kom igår och dom ser väldigt bra ut. Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Speciellt de bearbetade bilderna är super bra, känns som om det är ett måste för att få ut det mesta av bilderna, därför känner vi oss väldigt nöjda med valet av dig som vår bröllopsfotograf."

"Än en gång tack för ditt arbete, alla är väldigt förtjusta i dina kort. Min syster som ska gifta sig, vet nu vem hon ska ha som fotograf...
   
Annika och Xavier Guerillon
"Hej Christel,
Det är bade roligt och rörande att titta på alla dessa bilder.

Det känns som det var länge sedan och nu kom många minnen och känslor tillbaka.
Många bilder blev jättefina, Annika har redan några favoriter!

Vi skall sätta igång med urvalet och återkommer till dig.
Tack än en gång för denna dag.
Hälsningar
Annika och Xavier"
   
Jonas och Carolina Haglund
"Vilka kanonfina bilder du tagit. Vi är otroligt nöjda."